SEMINAR: DE CE NU O SA FII NICIODATA FOTOGRAF...

Fotografia poate fi o meserie, un hobby sau o arta. Fiecare dintre noi o percepe si o practica diferit. Mecanisme interioare foarte complexe ne fac sa consumam resurse importante pentru obtinerea unor imagini interesante. Fotografiem, editam si postam on line sute de imagini. Mergem la workshop-uri, cursuri, seminarii de fotografie. Facem studiu individual pe internet sau ne mai cumparam din cand in cand cate o carte. Participam la concursuri si expozitii. Ne punem intrebari existentiale legate de relatia dintre noi si fotografie. Vrem sa fim recunoscuti si apreciati pentru imaginile si eforturile noastre.


Cu toate astea sunt miloane de posesori de aparate de fotografiat si doar cativa fotografi. Rata de succes e foarte mica in aceasta avalansa de imagini care ne copleseste in fiecare zi. E foarte greu sa te faci remarcat, sa ajungi un nume. Sa devii fotograf nu pentru ca asa spui tu, adaugand phtography numelui tau, ci pentru ca imaginile tale raman in memoria celor care le privesc, starnesc emotii si produc reactii.


Daca vrei sa afli de ce nu o sa fii niciodata fotograf te astept la acest workshop de devenire fotografica. Vom analiza impreuna cauzele si mecanismele care nu iti permit sa depasesti statutul de posesor de aparat de fotografiat.

Perioada desfasurare : 2 septembrie 2016
Program: 18.00 - 23.00
Locuri disponibile : 30
Pret seminar : reducere 100% de la 150 RON (GRATUIT!)
Lector: Dan Besliu


Inscrierea se face prin mail la scoala@freelancer.ro
Seminarul se va desfasura in sala de curs SFF din Str. Leonida, nr. 9-11.
La finalul cursului participantii vor primi suportul de curs in format pdf


Seminarul se va tine cu minim 15 inscrisi


SFF isi rezerva dreptul de a face in orice moment modificari acestei oferte.