SFF este singura scoala privata de fotografie din România care este acreditata ANC pentru doua nivele de calificare: initiere (tehnica fotografica) si perfectionare (arta fotografica).

SFF este singura scoala privata de fotografie din România care are suport de curs extins pentru fiecare modul.

SFF este singura scoala privata de fotografie din România unde cursantii pot recupera cursurile pierdute într-o sesiune în sesiunea urmatoare.

SFF este singura scoala privata de fotografie din România care organizeaza un club de fotografie la care sunt invitati fotografi specializati în diferite domenii si care prezinta cursantilor si absolventilor punctele lor proprii de vedere cu privire la tehnica si arta fotografica.

SFF este singura scoala privata de fotografie din România care are incluse în taxa de curs si cheltuielile pentru expozitia foto finala si festivitatea de absolvire.

SFF este singura scoala privata de fotografie din România care îsi revizuieste si actualizeaza cursurile dupa fiecare sesiune.

SFF este singura scoala privata de fotografie din România care organizeaza tabere de fotografie pentru copii si cluburi de fotografie în scoli si licee din Bucuresti.

SFF este singura scoala privata de fotografie din România care organizeaza workshop-uri în fiecare sesiune de cursuri.

SFF este singura scoala privata de fotografie din România care organizeaza în fiecare an minimum doua ture foto externe si sase ture foto interne.

SFF este singura scoala privata de fotografie din România care are afisat calendarul de activitati pentru urmatorul an.

Toate informatiile despre produsele si programele noastre le gasiti în link-urile alaturate.